torsdag 18. september 2008

Jeg fant 2

...denne musikkvideoen til Pivots In the Blood:



Jeg sier jo aldri nei takk til et godt shark attack, men dette var fascinerende på en utrolig kårni måte. Jeg liker at den der plasten får illusjonen av havoverflate til å funke så bra.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Apropo shark attacks: Har du sett den famøse zombiefilmen til Lucio Fulci? Den har litt forskjellige navn, min versjon heter Zombie Flesh Eaters, men den er også kjent som både Zombie og Zombie 2, samt Island of the Flesh Eaters og sikkert enda et par varianter?

Filmen er kanskje ikke Oscar-materiale, men den har altså en fantastisk scene der en zombie slåss med en hai under vann!

ogjegbare sa...

Ja! Eller det vil si, jeg har sett akkurat den scenen! Fantastisk! Zombie vs shark altså. The ultimate battle!

Jeg vet ikke om det sier så veldig mye bra om meg at jeg søker på youtube etter shark attack. Det aller jævligste jeg har funnet dukker opp hvis du søker på chile + shark attack. Av en eller annen grunn får jeg meg ikke til å lenke opp til den, det føles ikke helt riktig. Men å skrive søkeordene, det går visst greit.

Takk for tipset om den distant star-videoen, forresten! Jeg fant hele på youtube, veldig fin.

Anonym sa...

Oj, det var et guffent opptak. Ikke det at man egentlig ser så mye, bare det at de står der og filmer mens haien forsyner seg av buffeten. Minner veldig om Diary of the Dead, siden vi først snakker om zombier her liksom.

Og Distant Star ligger på YouTube ja? Det er en vidunderlig verden:-)

ogjegbare sa...

Ja, man ser jo egentlig ingenting. Men de skrikene, grøss.

Youtube, himmel og helvete :)