fredag 31. juli 2009

Size matters

Du, har sønnen vår kanskje litt liten tiss?

En venninne hadde vært på barselbesøk hos en annen venninne, og oppdaget at den nybakte morens to uker gamle sønn hadde større tiss enn hennes egen på ett og et halvt år.

Etterpå viste det seg at den nyankomne har fått flere av mine venninner (alle med sønner) til å bli bekymret. Herregud, tissen til sønnen min er mye mindre. Uff, håper han ikke plages med det når han blir eldre. Joda, det skal ikke ha noe å si før puberteten, men... Hjemme hos ei ble bekymringen til krangel, far slo neven i bordet, NÅ HOLDER DET!

Dette er noe av det jeg liker med å bli eldre, med nye livsfaser enten det gjelder meg eller de rundt meg. Ting jeg aldri hadde tenkt at man kan komme til å tenke på, men så klart sammenligner man vel barnet sitt med alle andres. Hva annet kan man gjøre.

7 kommentarer:

Synline sa...

Nå har jeg bare døtre, så akkurat denne problemstillingen har jeg ikke vært borti. Men min første tanke er omvendt; har ikke den nyfødte veldig _stor_ tiss, siden alle de andre er så mye mindre utstyrt?
Håper det ikke blir et problem for han (eller andre) når han blir større.

fru Storlien sa...

haha, klassisk traume. Ingen vil ha sønnen med minst tiss, samtidig som det ikke er spesielt gjevt å ha han med den største heller.

ogjegbare sa...

Når de bekymrede mødrene begynte å snakke med hverandre, viste det seg jo fort at det er den nyfødte som er den "unormale".

Det er kanskje ikke så gjevt å ha den største hvis vi snakker gigapenis, men pappaen virket ikke særlig flau.

Anonym sa...

halllloooo, der er faktisk slik at nyfødte gutter kan ha litt større tiss enn de litt eldre barna. Det er fordi proposjonene( se også på hender og hode) jevner seg ut med tiden. Guttetisser kan være påvirket av trykket under fødselen, ved at tissen er hoven fordi væske er presset ut i vevet .

Hilsen en "helseperson"

ogjegbare sa...

Hallooooooo, de mente at den nye babyen hadde større tiss enn deres hadde hatt som nyfødt også.

Hilsen en "blogger"

Gigaznoppen sa...

"Hallooooo!"

Det er det jentene vil si om den nyfødte om noen år frem i tid også... etterfulgt med et bredt smil, selvfølgelig.

Hilsen en "person".

ogjegbare sa...

Hallooo, hallooo, og tja, det kan jo bli for stort og.