fredag 24. april 2009

Kloner

Dette er sikkert ikke sant, men en eller annen gang har en eller annen fortalt meg om Tor og Aud som fikk tvillinger og kalte dem Tor-Audun og Aud-Torunn.

7 kommentarer:

fru Storlien sa...

Den er omtrent som historien omden tidligere alkoholiserte husmannen som kjøpte egen plass og kalte den Holtopp som i holdt opp.

ogjegbare sa...

Og med en gang begynte jeg å tenke på de vitsene om kineseren som het Tom Peng Pung og så videre. Merkelig, jeg kunne faktisk de vitsene før. Er vitser en aldersgreie eller en tidsgreie? Som at vi ikke driver med vitser lenger i 2009, vi sender hverandre eposter med youtubefiler i stedet? Men det ene må jo ikke utelukke det andre?

fr.martinsen sa...

Jeg trodde jeg skulle komme med løsningen her, for Tor Audun Bilstad bor på Orre.

Og Aud Torunn Sirevåg fins også, hun kan jo være gift og tatt etternavn til mannen.

Tor Bilstad bor i Heigreveien i Sandnes, men det er ikke Aud som bor sammen med ham, men Kjellaug.

På den annen side, han kan jo være gjengifta.

Anonym sa...

Jepps, den historien stammer visst fra meg og skal nok stemme ganske bra. Meeen, det hender jo hukommelsen min er litt surrete så det kan være at det var en annen navnekombinasjon. Uansett, det var ihvertfall en mor og en far som brukte sine egne navn i nye kombinasjoner til barna sine.

ogjegbare sa...

fr.martinsen, fantastisk. Jeg stemmer for at Tor og Aud vokste fra hverandre, og så har Tor møtt Kjellaug.

Anonym, jeg mener at det var de navnene der, jeg har holdt historien varm, har gjenfortalt den til meg selv. Husker du hvor du har den fra? Hvor i landet de evt holder til?

Stranger sa...

jeg støtter teorien om at vitsens tid er forbi, når hørte du sist noen (jevnaldrende) innlede en setning med ordene: "Har du hørt den om..."

ogjegbare sa...

Ja, jeg heller også mot at tiden har rent ut for vitsene. "Og så var det den om.." Nei. Det sier jeg aldri.