mandag 2. februar 2009

Jeg er en liten gris

Jeg leser nesten alltid sex- og samlivsspalter i avisene. Ikke lenger sextips i ukeblader, månedsmagasin, hvadenåkallerseg, de var i beste fall morsomme før, nå kjeder de meg eller gjør meg litt trist.

Men Jamie Bufalino i Time Out New York kjeder meg aldri.

Han dekker alt fra menn som tyvlåner konas nylonstrømpebukser til folk som tenner på promping og om rus smitter via sæd (it doesn't).

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, jeg nidigger denne fyren. Fantastisk spalte! Takk for tips! :D
Uff, synes veldig synd på fyren som forteller at han er sammen med verdens beste dame bortsett fra at hun bare orker ha sex en gang i måneden. Ouch.

ogjegbare sa...

Så bra! Ikke sant han er fantastisk? Jeg elsker at han er litt slem og gjør litt narr i blant og, ikke bare "alt er normalt" hele tiden.

Du skulle sett han fikk juling da han nærmest oppfordra mann med cancer girlfriend til å skaffe seg litt action utenfor forholdet. Han har lært nå, tydeligvis.

Anonym sa...

Ja, jeg liker også at han er litt sånn "skjerp deg" i tonen innimellom. Som i svaret til han 19-åring som ville bli dominert, men ikke ville ha noe cuddling etter sex. "Now I know you’re only 19, but if I were you, I’d start working on those intimacy issues." haha, strålende!

ogjegbare sa...

Haha! Ja, skjerp deg-kommentarene er strålende. Elsk!