lørdag 22. november 2008

PSY101

Det er visst saann at man kan se paa psykologer om de er tilhengere av den psykoanalytiske eller kognitive tradisjonen paa hva de gjoer med Kleenexen paa kontoret.
I en terapisituasjon, saa klart.
Antar jeg.

De psykoanalytiske vil mest sannsynlig ha den framme paa bordet, her er det bare aa graate, mens de kognitive gjerne har den i hylla rett bak seg, tar den fram naar den trengs.

Det er saa mange koder der ute.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg går hos mange psykologer, og den der fikk meg til å le uhemmet. De som er tilhenger av innsiktspsykologi putter Kleenexen ved siden av stolen din, slik at den ikke står i veien, men at du forsyner deg uten at de må hente den :D

Anonym sa...

Gestaltterapeuten jeg gikk til hadde den lett tilgjengelig. Kleenexboksen altså. Dessuten fikk jeg god, varm drikke i stor kopp og masse herlige tilbakemeldinger. Riktig nyttig var det. :)

Tirill sa...

hehe, dette er noe jeg også har lagt merke til, og prøvd å finne ut av, uten hell!

ogjegbare sa...

Virrvarr: Takk for en ny Kleenexposisjon på lista! Det var psykologvenninne (kognitiv) som fortalte dette til meg, og så så jeg for meg alle psykologistudentene som sitter og kanskje tester litt ut hjemme hvor Kleenexen føles riktig.

Ja, DER må den være. Jeg er nok psykoanalytiker.

Lothiane: Så bra, nå har vi også gestalt på lista. Jeg likte det med stor kopp te, det kan være mye omsorg i en sånn.

Theme T: Ja, det er rart med koder fra andre yrkesgrupper, som sagt kommer dette fra en som selv bedriver terapi, så da har hun vel litt empiri å ta fra. Og det høres jo veldig riktig ut.